Η ιστορία μας

Σαν στο σπίτι σας

Είμαστε η Φωτεινή και ο Γιάννης Ξηρουχάκης και είμαστε ευγνώμονες που ζούμε στο όμορφο νησί της Κρήτης με τα δύο παιδιά μας. Μας αρέσει να συναντάμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να τους προσφέρουμε την κρητική φιλοξενία.

Οι Kissamos Luxury Villas βρίσκονται σε δύο όμορφα χωριά του νομού Κισσάμου και αποτελούνται από δύο διαφορετικές βίλες, τη Βίλα Αρχονταρίκι και τη Βίλα Αλώνι. Από την οικογένεια της Φωτεινής αποκτήσαμε ένα παραδοσιακό δίπατο σπίτι 100 ετών και πριν από 25 χρόνια το ανακαινίσαμε και δημιουργήσαμε τη Βίλα Αρχονταρίκι. Η Βίλα Αρχονταρίκι συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική. Είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται στο γραφικό χωριό Καλυβιανή, σε απόσταση 1χλμ. από την παραλία.

Η Βίλα Αλώνι παντρεύει την ομορφιά του κρητικού τοπίου με το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τους καλαίσθητα διακοσμημένους χώρους. Αποτελείται από δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα. Η βίλα βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Αγίου Γεωργίου, πολύ κοντά στη θάλασσα.

Καθώς ζούμε στα Χανιά - όχι πολύ μακριά από τις βίλες - μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ό, τι χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας: προτάσεις για αξιοθέατα, ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες, γευσιγνωσία κρασιών, προτάσεις για εστιατόρια / ταβέρνες ή ακόμα και ψώνια.